Het team: studenten

Het team van de Friese Zaak bestaat uit studenten Bedrijfseconomie van de NHL Hogeschool en adviseurs van het Ondernemersklankbord.

De studenten

Anish Jalimsing
Anish JalimsingStudent NHL Hogeschool
Tijdens mijn opleiding bedrijfseconomie heb ik veel geleerd over de financieel-economische bedrijfsvoering van een onderneming en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben zeer nieuwsgierig om te zien hoe hiermee in de praktijk wordt omgegaan. De Friese Zaak is voor mij dan ook de ideale plek om mijn opgedane kennis in praktijk te brengen en daarbij ook mijn communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen. Het feit dat ik hiermee een bijdrage kan leveren aan het wegnemen van de zorgen voor ondernemers spreekt mij erg aan.

Ik verwacht dat mijn stageperiode bij De Friese Zaak een leuke, leerzame ervaring zal worden.

Melina Koning
Melina KoningStudent NHL Hogeschool
Mijn naam is Melina Koning. Ik ben 23 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Leeuwarden. Momenteel zit ik in het tweede en tevens laatste jaar van de opleiding Bedrijfseconomie (Ad) op de hogeschool NHL Stenden. Voordat ik begon met mijn hbo-opleiding heb ik de mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur afgerond op de ROC Friese Poort.
Ik wil de kennis die ik heb opgedaan, tijdens mijn studie en op mijn eerdere stages, graag gebruiken om de ondernemers te ondersteunen en te adviseren. Ik zie er heel erg naar uit om tijdens de stage bij De Friese Zaak contact te leggen met de ondernemers, mijn boekhoudkundige kennis te verbreden en mijn communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen.
Jesse Hiemstra
Jesse HiemstraStudent De Friese Poort
Mijn naam is Jesse, ik ben 17 jaar oud en kom uit de Westereen. Ik zit in het eerste jaar van mijn opleiding bedrijfsadministratie op de Friese Poort in Leeuwarden. Vanaf 13 mei loop ik stage bij De Friese Zaak en ik heb het tot nu toe heel erg leuk want ik vind het goed om te zien hoe het allemaal gaat in een bedrijf. Ik hoop ook dat ik meer werkervaring krijg door deze stage.

De OKB adviseurs

Thera Postma
Thera PostmaRegio voorzitter OKB
PR/Communicatie Notariskantoor
Milly van der Meulen
Milly van der MeulenBusiness organizer - Simply Organized
Thom Hofman
Thom HofmanRegio vice voorzitter OKB
Frans Tjallingii
Frans Tjallingii
Pim Bergsma
Pim Bergsma
Ondernemer, bedrijfskundige
Nico van Batenburg
Nico van Batenburg
Directeur Marnic Uitzendbureau
Theo Douma
Theo Douma
Niko Ruiter
Niko Ruiter
Projectmanager
Bertus Bosma
Bertus Bosma
MKB adviseur, bedrijfsfinancieringen,
ondernemerscoach/klankbord, bancaire achtergrond
Jan Klaver
Jan Klaver
Gedreven ondernemer met (praktische) ervaring in zowel kleine als grote bedrijven,
Detailhandel, MKB en (Semi)Overheid.