Het team

Het team van de Friese Zaak bestaat uit studenten Bedrijfseconomie van de NHL Stenden Hogeschool en adviseurs van het Ondernemersklankbord.

De studenten

Sylvan Rosenau
Sylvan RosenauStudent NHL Hogeschool
Ik ben Sylvan Rosenau. Ik ben 23 jaar en ik kom uit Bolsward. Momenteel studeer ik in het derde jaar van Finance & Control aan de NHL Stenden hier in Leeuwarden. Ik ben bij De Friese Zaak terecht gekomen omdat ik klantcontact en met cijfers omgaan heel leuk vindt. Door de opleiding die ik volg weet ik al veel af van advies en boekhouden. Wat wil ik leren met deze stage? Ik wil vooral mijn leiderschap skills ontwikkelen en werken aan mijn adviserende vaardigheden. De Friese Zaak in mijn opzicht past hier perfect.
Maurits Peereboom
Maurits Peereboom MBO De Friese Poort
Ik ben 20 jaar en woonachtig in Berlikum. Echter kom ik wel vaak in Leeuwarden, gezien ik daar de opleiding bedrijfsadministrateur volg op het MBO De Friese Poort. Hier op de Friese Zaak loop ik stage om mijn kwaliteiten als bedrijfsadministrateur te verbeteren en natuurlijk ook om ondernemers te helpen. Mijn taak binnen het bedrijf is het inboeken van de boekstukken die verschillende ondernemers hier afleveren. Maar ook hoop ik van andere boekhoudkundige werkzaamheden meer te leren, aangezien ik op het HBO verder wil gaan studeren.
Amar Assabouh
Amar AssabouhMBO Friesland College
Ik ben Amar Assabouh, 20 jaar en ik kom uit Leeuwarden.
Ik doe de opleiding Bedrijfsadministrateur en ik zit in het examenjaar. Ik loop stage bij De Friese Zaak om mijn kennis als bedrijfsadministrateur te verbreden. Tevens is mijn doel ook om mijn communicatieve vaardigheden te verbeteren. Tenslotte vind ik het ontzettend leuk om mensen te helpen en dan ben ik bij De Friese Zaak aan het juiste adres.
Jesse Jorna
Jesse JornaNHL Stenden Hogeschool
Ilse Nadema
Ilse NademaMBO Friesland College

De OKB adviseurs

Thera Postma
Thera Postma
PR/Communicatie Notariskantoor
Milly van der Meulen
Milly van der MeulenBusiness organizer - Simply Organized
Frans Tjallingii
Frans Tjallingii
Nico van Batenburg
Nico van Batenburg
Directeur Marnic Uitzendbureau
Niko Ruiter
Niko Ruiter
Projectmanager
Bertus Bosma
Bertus BosmaRegio voorzitter OKB
MKB adviseur, bedrijfsfinancieringen,
ondernemerscoach/klankbord, bancaire achtergrond
Jan Klaver
Jan Klaver
Gedreven ondernemer met (praktische) ervaring in zowel kleine als grote bedrijven,
Detailhandel, MKB en (Semi)Overheid.
Henk Leijstra
Henk Leijstra
Als OKB-adviseur help ik graag ondernemers om hun plannen te realiseren. Hun ambities en drijfveren zijn voor mij leidend. Met mijn 35 jaar ervaring als bankier in de zakelijke markt, analytisch vermogen en pragmatische aanpak kan ik hobbels wegnemen en waarde toevoegen