Wie

 Team

Het team van de Friese Zaak bestaat uit studenten Bedrijfseconomie van de NHL Stenden Hogeschool en adviseurs van het Ondernemersklankbord.

De studenten

Ik ben Sylvan Rosenau. Ik ben 23 jaar en ik kom uit Bolsward. Momenteel studeer ik in het derde jaar van Finance & Control aan de NHL Stenden hier in Leeuwarden. Ik ben bij De Friese Zaak terecht gekomen omdat ik klantcontact en met cijfers omgaan heel leuk vindt. Door de opleiding die ik volg weet ik al veel af van advies en boekhouden. Wat wil ik leren met deze stage? Ik wil vooral mijn leiderschap skills ontwikkelen en werken aan mijn adviserende vaardigheden. De Friese Zaak in mijn opzicht past hier perfect.

Ik ben Maurits Peereboom, 20 jaar en woonachtig in Berlikum. Echter kom ik wel vaak in Leeuwarden, gezien ik daar de opleiding bedrijfsadministrateur volg op het MBO De Friese Poort. Hier op de Friese Zaak loop ik stage om mijn kwaliteiten als bedrijfsadministrateur te verbeteren en natuurlijk ook om ondernemers te helpen. Mijn taak binnen het bedrijf is het inboeken van de boekstukken die verschillende ondernemers hier afleveren. Maar ook hoop ik van andere boekhoudkundige werkzaamheden meer te leren, aangezien ik op het HBO verder wil gaan studeren

OKB Adviseurs

Thera Postma Communicatie Notariskantoor

Milly van der Meulen

 

 

Frans Tjallingii

Nico-van-Batenburg

Niko Ruiter

Bertus Bosma

Jan Klaver