Waarom

Soms heb je hulp en advies nodig

Iedere ondernemer neemt en loopt risico. Vaak wordt het voortbestaan van de ondernemer bedreigd door gebrek aan kennis, tijd of financiële middelen. Door de inzet van NHL studenten en OKB adviseurs biedt De Friese Zaak de ondernemer ondersteuning bij diverse bedrijfskundige vraagstukken om zo de kansen op het voortbestaan van hun onderneming te vergroten. Met als uiteindelijke doel het in stand houden van professioneel en creatief ondernemerschap.

Klantervaringen

Vanochtend weer in gesprek met de mensen van De Friese Zaak en Ondernemersklankbord. Ik heb hun hulp ingeschakeld om meer strategie en focus aan te brengen in mijn bedrijfsvoering, nu vooral in deze voor mij hectische tijd. Zo mooi toen er werd gevraagd naar het waarom ik doe wat ik doe. Vanuit mijn hart weet ik precies waarom ik dit werk doe, maar om er dan de juiste woorden aan te geven......

14 februari 2017   Heidi Douma - KrachtCoach

Ik heb veel gehad aan de adviezen en ondersteuning van De Friese Zaak. Echt een aanrader!

Janny Pieck-Plantinga

In de afgelopen 10 jaar heb ik positieve ervaring opgedaan door te sparren met coaches van het OKB, dus in deze nieuwe Friese Zaak heb ik alle vertrouwen.

Uma Else Tijsma